Back to All Events

International Wing Tsun Day 2017 i Madrid


International Wing Tsun Day är ett 2 dagar långt träningsläger/seminarium tillsammans med elever och mästare från flera olika släktlinjer inom Wing Tsun/Wing Chun som möts upp i den spanska huvudstaden för att träna med varandra, utbyta idéer, visa upp sina olika stilar och sprida inspiration och glädje kring denna kampsport som vi älskar!

Vår Si-Fu i Stockholm, Rafael Alins, har tillsammans med utvalda elever (svarttröjor och instruktörer) representerat Wing Tsun Academy Sverige på detta i event i ett antal år. Denna gång öppnas det dock upp för alla som vill att vara med från både skolan i Stockholm och Uppsala.

Datum: fredag 17/3 - lördag 18/3 2017
Plats: Madrid, Spanien

Priset för träningslägret är ca 50 EUR (återkommer med definitiv info så småningom). Flygbiljetter etc betalar man själv. Dela gärna rum med någon så blir det billigare. 

Anmäl ditt deltagande genom att skriva ett mail till oss. Sista anmälningsdag är 2017-01-31.

Earlier Event: December 23
Graderingsseminarium