P1010075-3.jpg
 
 

Välkommen till vår Kung Fu Center

Vi tränar hela sommaren!

Wing Tsun är effektivt att använda och roligt att träna

“Make it happen, improve your life!!”

Wing Tsun Kung Fu

Självförsvar - inte en sport

Wing Tsun passar alla, då du behöver inte vara vältränad sedan tidigare. Istället för att förlita sig på muskelstyrka använder Wing Tsun motståndarens styrka emot henne och förlitar sig på bra teknik för att generera styrka, snabbhet och explosivitet. 

Vi hjälper varandra bli bättre

Atmosfären på Wing Tsun Academy präglas av ömsesidig respekt. De avancerade eleverna hjälper de nyare, instruktörerna deltar aktivt i träningen och visar med exempel och håller koll på din personliga utveckling.

Internationellt nätverk

Vi samarbetar med Wing Tsun Concepts Academy i Barcelona, med Spanska Nationella Wing Tsun Organisationen i Madrid  och med Master Tam Yiu Ming på Wing Tjun Kung Fu Academy i London.

IMG_1037.jpeg
63a69287-445a-436a-9aff-e53777969829.jpeg

Träningstider & Kostnad

 

Månadskostnaden för träningen baseras på om du binder dig för en eller två terminer (6 eller 12 månader). Bundet två terminer (12 månader) kostar 479 kr/månad, en termin (6 månader) 595 kr/månad. Vi erbjuder också träning för barn och förmånliga paketpriser för föräldrar, läs mer om Wing Tsun Kids & Parents.

Provträning kostar inget, anmäl dig här.

Medlemsförmåner

  • Studenter får 10% avdrag på kostnaden (bundet 2 terminer).

  • Alla medlemmar får 10% rabattBudo Fitness hela sortiment!

 

Vapenträning

Vi erbjuder Escrima vapenträning i seminarieform för att lära oss att både använda och att försvara oss mot vapen. Vi välkomnar både nybörjare och erfarna utövare.

P1010143-3.jpg

Kalendarium

kids3hero.jpg
 

Kids & Parents

För barn i åldrarna 6-8 år och 9-11 år. Barn över 12 år tränar i ett annat grupp som är också öppet för föräldrarna som vill träna tillsammans med sina barn (över 12 år). Vi använder ett anpassat utbildningskoncept som tar hänsyn till deras fysiska förutsättningar som tränar kroppen och ökar självförtroendet. Vi erbjuder också familjerabatt.

 

Kontakta oss

P1010173-2.jpg

Börja träna med oss

Har du en fråga eller eller vill du boka en provträning? Skicka ett mail på info@wingtsunacademy.se eller använd formuläret.

Träningslokal

Erik Dahlbergsgatan 36, Stockholm
Närmaste tunnelbanestation Karlaplan eller Gärdet.

Anmäl dig så meddelar vi vilken dag som passar bäst. Under provträningen vi har specifikt utformade introduktionspass för dig som är helt ny! Här följer du ett curriculum som snabbt ger dig en grund att stå på. Ta med träningsskor som används inomhus och en vit T-Shirt.
 
 

Följ oss

Vi finns på InstagramFacebook och YouTube!